Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » FBI - Fælles biblioteksinfrastruktur » Danbib » Det migrerede Danbib/bibliotek.dk og DDB
Personal tools

Det migrerede Danbib/bibliotek.dk og DDB

I migrationsprojektet for Danbib og bibliotek.dk er defineret seks mål, der skal sikre, at de investeringer der gennem årene er foretaget i Danbib og bibliotek.dk, kan udnyttes fuldt ud i realiseringen af Danskernes Digitale Bibliotek.

Formålet med den fælles infrastruktur i Danbib og bibliotek.dk er at understøtte borgernes adgang til bibliotekernes fysiske og digitale materialer - Det hybride bibliotek.

Det hybride bibliotek etableres igennem en fælles databrønd for Danbib og bibliotek.dk, der giver samlet adgang til bibliotekernes kataloger, digitale licenser, digitalt indhold og den infrastruktur, der understøtter bestillinger på tværs af bibliotekerne.

 

 

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.