Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Stærk javaudvikler til DBC
Personal tools

Stærk javaudvikler til DBC

Stillingsopslag: Vi søger en stærk javaudvikler. Ansøgningsfrist den 24. august 2017

Stillingsopslag 08.08 2017. Ansøgningsfrist: 24.08 2017.

Vi søger en stærk Javaudvikler til et
af vores scrumteams

DBC er en spændende arbejdsplads med en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source-løsninger.

Du vil blive ansat i it-afdelingen, som er den drivende kraft i den udvikling, der sker på centrale dele af it-området i de danske biblioteker, hvor vores bidrag - både på den mere usynlige infrastruktur og de mest anvendte brugergrænseflader - har været med til at understøtte bibliotekernes virke gennem flere årtier.

Om jobbet

Du bliver en del af et af vores cross-functional scrumteams, som har ansvaret for vores søgeinfrastruktur baseret på services i Java, Solr søgemaskiner og PostgreSQL databaser.

Vi udvikler primært i Java (SE & EE), ofte kombineret med forretningslogik i Javascript. Derudover anvender vi også en række andre værktøjer så som Kafka, ELK, Python, GWT, PHP, node.js og React.

Vi er open source-udviklere og arbejder agilt, benytter continuous integration og holder et stærkt fokus på automatiske tests. Vi har eget datacenter og har en driftsarkitektur baseret på Docker, som kører på et lokalt Mesos cluster.

Det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac-, Windows- eller Linux-platform.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, solid praktisk erfaring med Java og meget gerne også Java EE. Du har kendskab til design af distribuerede systemer, og du kan formentlig ikke holde dig fra også at kode i din fritid.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig, og du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flekstidsordning, gode muligheder for uddannelse og konferencedeltagelse, pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det, du allerhelst vil.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt ITU Teamleder Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk.

Din ansøgning - gerne med referencer til udvalgte projekter og fx GitHub-profil - skal sendes pr. mail til vores Personalekontor senest den 24. august 2017.

Vi afholder samtaler i uge 35.

 


 

Om DBC

DBC har 145 medarbejdere og en omsætning på ca. 145 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark.

Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

 


Læs mere om DBC  på vores hjemmeside, på opensource.dbc.dk og på github.com/DBCDK

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.