Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nyt nummer af #dbc
Personal tools

Nyt nummer af #dbc

I DBC's blad til biblioteksprofessionelle kan du bl.a. møde redaktøren af de digitale artikelsamlinger Forfatterweb og Faktalink og læse om Gladsaxe Bibliotekernes erfaringer med at undervise folkeskoleelever i digital dannelse.

Nyt nummer af #dbc - 2016 nr 4

Bibliotekernes fysiske og digitale tilbud om uvildig og troværdig information er en væsentlig bastion i det postfaktuelle samfund.

I dette nummer af #dbc kan du blandt andet møde redaktøren af de digitale artikelsamlinger Forfatterweb og Faktalink og læse om Gladsaxe Bibliotekernes erfaringer med at undervise folkeskoleelever i digital dannelse.

Du får desuden indblik i nogle af perspektiverne i de nye regler for katalogisering, som Danmark gradvist kommer til at gå over til fra 2018.

Læs det her eller få det med posten

Bladet #dbc er for alle, der arbejder i, for eller med bibliotekerne. Vi sender det i fysisk form til folkebiblioteker og kommunale kulturpolitikere samt andre, der har bedt om at modtage det.

Alle numre ligger desuden på DBC’s hjemmeside som pdf. Læs det nye nummer her.

Ønsker om at komme på modtagerlisten kan sendes til aja@dbc.dk.

#dbc 2016 nr. 4

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.