Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nu katalogiserer vi brætspil
Personal tools

Nu katalogiserer vi brætspil

DBC nyhed udsendt den 29. august 2016. Fra uge 2016-35 katalogiserer DBC også bræt- og kortspil.

De traditionelle brætspil er igen blevet populære. Nu bliver de bibliotekskatalogiseret og indgår i BKM.

illustration til DBC nyhed den 29. august 2016 om BKM registrering af bræt- og kortspil fra uge 2016-35.

De traditionelle brætspil har de senere år fået en kæmpe renæssance og er efterspurgte materialer til udlån på mange biblioteker.

Indtil nu har bræt- og kortspil ikke været en del af bibliotekskatalogiseringen. Det er de nu.

På baggrund af en forespørgsel i juni på profblog.bibliotek.dk og de positive tilbagemeldinger fra bibliotekerne, som vi fik der, er vi begyndt at katalogisere bræt- og kortspil. Det første medtages  i BKM i uge 35. To mere følger i uge 37.

BKM uge 2016-35:

Risk - the walking dead : the game of strategic conquest / . - Survival edition. - [S.l] : Hasbro, 2015. - 1 spil (1 spilleplade, ca. 260 figurer, 38 poletter, 65 kort, 5 terninger) : plastic, pap, farve + 1 survival manual ; i æske 27×41×7 cm

(Spil)

Katalogkoder: ACC201633 BKM201635 BKX201634

FAUSTNR: 5 254 155 7

DK5: 79.44

Emne (DBC): brætspil ; strategispil

Strategispil. Det klassiske Risk-spil i en "Walking dead"-udgave. Overvind zombier og andre overlevende for at erobre territorier. Man kæmper på et kort, der viser et område af USA - kendt fra tv- og tegneserien. Kortet indeholder 6 zoner og 32 territorier

Spil for 2-5 spillere

På materialet: Fra 13 år

Bibliotekernes interesse for at anskaffe spillene vil afgøre, om vi fortsætter med at medtage dem i BKM. I det næste halve års tid vil vi følge udviklingen, og hvis interessen er der, vil bræt- og kortspil fremover naturligt komme til at indgå som en del af de materialer, vi bibliotekskatalogiserer.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.