Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Musik i film fra Bibliotekernes Filmtilbud på Filmstriben - Lån film fra biblioteket
Personal tools

Musik i film fra Bibliotekernes Filmtilbud på Filmstriben - Lån film fra biblioteket

Som en supplerende information til Kulturstyrelsens orientering om Fremførelse af musik, tv, film mv. bibliotekerne er det væsentligt at have for øje, at selve den fremførelse af musikken der finder sted, når en film streames til en biblioteksbruger, også er omfattet af vederlag til KODA for anvendelse af musikken.

Vederlaget er imidlertid her en del af den pris bibliotekerne betaler pr. streaming-transaktion, og afregnes efterfølgende direkte af DBC til KODA, i henhold til den aftale der er herom mellem DBC og KODA.

 

Der skal gøres opmærksom på, at dette "streaming-vederlag" ikke dækker den offentlige fremførelse der evt. finder sted i biblioteksrummet af f.eks. film omfattet af en MPLC aftale, men at biblioteket her, som anført i Kulturstyrelsens orientering skal indgå særskilt aftale om offentlig fremførelse af musik i biblioteksrummet.

 

Venlige hilsener
DBC/Filmstriben

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.