Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Javascript-/React-udvikler
Personal tools

Javascript-/React-udvikler

Jobopslag: Vi søger en dygtig Javascript-udvikler, meget gerne med React- og Node.js-erfaring, som vil være med til at gentænke og udvikle vores brugergrænseflader. Ansøgningsfrist: 11. december 2017.

Javascript-/React-udvikler

Vil du arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle – i en fremsynet virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source-løsninger?

Vi søger en dygtig Javascript-udvikler, meget gerne med React- og Node.js-erfaring, som vil være med til at gentænke og udvikle vores brugergrænseflader.

DBC er en spændende arbejdsplads med en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source.

Om jobbet

Du bliver en del af vores UX team, som arbejder med udvikling af innovative brugergrænseflader og webservices.

Nysgerrig efter at se noget kode? Så tag et kig på fx Læsekompasset https://github.com/DBCDK/content-first/ eller Biblo https://github.com/DBCDK/biblo

Vi arbejder agilt i et stærkt fagligt miljø. Vi benytter continuous integration med fokus på automatiske test, og vores driftsarkitektur er baseret på Docker.

Vores udviklings- og driftsmiljø er hovedsageligt Linuxbaseret, men det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac, Windows- eller Linuxmaskine.

Kvalifikationer

Du skal elske at arbejde med frontend, men må også gerne have et full stack-perspektiv på udvikling. Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig. Du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt og være i stand til både at modtage og give kritik. Du skal kunne lide at tænke højt og arbejde som en del af en gruppe med tuscher og tavle.

Vores værktøjskasse er stor og under konstant udvikling. Lige nu er dens centrale elementer React/Redux og Node.js, hvorfor kendskab til disse teknologier vil være et stort plus.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flextidsordning, muligheder for uddannelse og konferencedeltagelse, pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det, du allerhelst vil.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt souschef i Produktudvikling, Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk eller personalekontoret på personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning, gerne med referencer til udvalgte projekter og fx GitHub-profil, skal sendes pr. mail til personalekontoret senest den 11. december 2017. Der afholdes samtaler i uge 50.

Om DBC

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Se mere om DBC A/S på opensource.dbc.dk og github.com/DBCDK

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.