Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Java-udvikler til DBC
Personal tools

Java-udvikler til DBC

Stillingsopslag: Vi søger en dygtig Java-udvikler, som vil være med til at videreudvikle vores søgeinfrastruktur. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source. Ansøgningsfrist: 6. november 2017

Stillingsopslag 19.10 2017. Frist for ansøgning: 06.11 2017

Vil du gerne arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle – i en fremsynet virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source-løsninger?

Vi søger en dygtig Java-udvikler, som vil være med til at videreudvikle vores søgeinfrastruktur.

DBC er en spændende arbejdsplads med en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source.

Om jobbet

Du bliver en del af et af vores tværfaglige scrum-teams, som har ansvaret for vores søgeinfrastruktur baseret på services i Java, Solr søgemaskiner og PostgreSQL databaser. Vi udvikler primært i Java (SE & EE), ofte kombineret med forretningslogik i Javascript.

Vi arbejder agilt i et stærkt fagligt miljø. Vi benytter continuous integration og har fokus på automatiske tests. Vi har eget datacenter og en driftsarkitektur baseret på Docker, som kører på et lokalt Mesos cluster.

Vores udviklings- og driftsmiljø er hovedsageligt Linux-baseret, men det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac, Windows eller Linux platform.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, praktisk erfaring med Java og meget gerne også Java EE samt kendskab til design af distribuerede systemer.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig. Du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt og være i stand til både at modtage og give kritik. Du skal kunne lide at tænke højt og arbejde som en del af en gruppe med tuscher og tavle.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flextidsordning, gode muligheder for uddannelse og konferencedeltagelse, pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det, du allerhelst vil.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt Souschef i Produktudvikling, Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning gerne med referencer til udvalgte projekter og fx GitHub profil skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest den 6. november 2017. Vi afholder samtaler i uge 45.


Om DBC

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. Vi viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Læs mere:

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.