Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Høring om Udviklingsplan
Personal tools

Høring om Udviklingsplan

Frem til og med den 13. oktober 2017 kan bibliotekerne kommentere oplægget til, hvad DBC skal udvikle til bibliotekernes fælles infrastruktur i 2018.

Høring om udviklingsplan 2018

Hvad skal DBC udvikle til bibliotekernes fælles it-infrastruktur i 2018?

Frem til og med fredag den 13. oktober 2017 er et udkast til Udviklingsplan 2018 i høring hos bibliotekerne.

Planen indeholder fire fokusområder, som også optrådte i planen for 2017:

  • Adgang
  • Søgning
  • Samarbejde om infrastrukturen
  • RDA-understøttelse

Desuden er der to områder, som erstatter det, der tidligere kaldtes ’nødvendig udvikling’: ’Opgradering og konsolidering’ samt ’Integration med eksterne systemer’.

Hent høringsoplæg (pdf)

Hent skabelon til høringssvar (word) og send den i udfyldt stand til ddb@slks.dk med emnet ’Høringssvar’ senest den 13. oktober 2017.

Udviklingsplanen gik tidligere under betegnelsen Releaseplan og er en plan over den udvikling, som DDB bestiller hos DBC.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.