Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Et kip med kasketten for Horsens
Personal tools

Et kip med kasketten for Horsens

Tillykke til Horsens kommunes biblioteker, der som de første er i drift med det nye fælles bibliotekssystem, Cicero. DBC nyhed 03.09 2015

Tillykke til Horsens kommunes biblioteker, der som de første er i drift med det nye fælles bibliotekssystem, Cicero. Vi iler til med et digt:

Oppe i luften der svæver en by
på Cicero som en lidt fluffy sky
Andreas Mogensen i Sojus-raketten
kan på vej forbi kippe kasketten
som den danske hilsen for fornuften
til Horsens, der reelt var de første i luften

Finn Stausgaard, chefudvikler hos DBC


I marts 2013 gik KOMBIT sammen med 87 kommuner i udbud med Fælles bibliotekssystem for skole- og folkebiblioteker. Systemet bygger på den nationale biblioteksinfrastruktur og skal, ud over at understøtte samarbejdet mellem folke- og skolebiblioteker, også understøtte back-office biblioteksfunktioner.


1/3 af Cicero løsningen bygger på den nationale biblioteksinfrastruktur

DBC er underleverandør til Cicero. Vi har udviklet den nationale infrastruktur, som systemet gør brug af, og som svarer til omkring en tredjedel af den samlede løsning. Vores leverancer består af eksisterende nationale webservices og nyudviklede integrations-webservices.

Integration af nationale services i det fælles bibliotekssystem cicero

Læs mere om Cicero på Kombit’s hjemmeside
Se FBS uddannelsesplanen på Systematic's hjemmeside

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.