Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Engageret systemkonsulent
Personal tools

Engageret systemkonsulent

Stillingsopslag: Kan du stå for drift af applikationer på en serviceorienteret platform? Vil du trives i en DevOps-lignende rolle? Og er du åben over for nye metoder og tilgange? Så er du måske den, vi skal bruge til vores team af systemkonsulenter. Frist for ansøgning: 24. juni 2015.

 

Illustration til stillingsopslag. Ansøgningsfrist:24.juni 2015

Kan du stå for drift af applikationer på en serviceorienteret platform? Vil du trives i en DevOps-lignende rolle? Og er du åben over for nye metoder og tilgange?

Så er du måske den, vi skal bruge til vores team af systemkonsulenter.

 

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad inden for it.

 

Ansvar og opgaver

  • Medansvar for drift af DBC’s it-løsninger
  • Deltage i udviklingsteams med henblik på design i forhold til drift, teknologivalg og vedligeholdelse af applikationer
  • Indgå i DBC’s systematiske arbejde med at automatisere processer og udrulning af applikationer
  • Test af systemernes performance og skaleringsevne

En af hovedopgaverne for den nye systemkonsulent kommer til at ligge inden for drift og driftudvikling af DBC’s databrønd. DBC’s databrønd er en distribueret infrastruktur, hvor hovedparten af koden er skrevet i Java og flere af komponenterne er baseret på flere forskellige open source-teknologier.

Den ideelle ansøger arbejder derfor hjemmevant med Linux og har kompetencer inden for Java og/eller Python. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med open source-teknologier som Apache Webserver, Apache Tomcat, Glassfish Application Server, Solr, Lucene, Postgres, Fedora Commons, Mongodb, Elasticsearch, Logstash, Jenkins, Glu eller Ansible.

Både menneskeligt og fagligt er du er åben og nysgerrig over for nye metoder og tilgange.

Teamet på ni systemkonsulenter er en del af DBC’s it-afdeling. Teamet har ansvar for applikationsdrift og teknisk support (2. linje).

 

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

 

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt teamleder Anders Møldrup anm@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk.

Søg senest 24. juni 2015

Send din ansøgning på e-mail til personalekontoret@dbc.dk senest onsdag den 24. juni 2015. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler umiddelbart derefter.

 

 


 

Om DBC

DBC har 153 medarbejdere og en omsætning på ca. 155 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Læs mere om DBC her på hjemmesiden og på vores dokumentationssite opensource.dbc.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.