Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Devops
Personal tools

Devops

Job: Selvstændig, ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret devops, der brænder for, at nyudvikling kommer ud til brugerne. Ansøgningsfrist: 11. december 2017.

Devops_768_432

Vil du arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle – i en fremsynet virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source-løsninger?

Vi søger en devops, der brænder for, at nyudvikling kommer ud til brugerne. Din baggrund kan fx være udvikler med sans for drift eller Linux-haj med en analytisk og helhedsorienteret tankegang.

DBC er en spændende arbejdsplads med en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source.

Om jobbet

Du bliver en del af et af DBC’s tværfaglige scrumteams, som har ansvaret for vores søgeinfrastruktur baseret på især services i Java, Solr-søgemaskiner og PostgreSQL-databaser.

Vi arbejder agilt i et stærkt fagligt miljø. Vi benytter continuous integration og har fokus på automatiske test. Vores driftsarkitektur er baseret på Docker, så hvis du ikke allerede har erfaring hermed, skal du være klar til at lære.

Kvalifikationer

Du skal være selvstændig og ansvarsbevidst, have flair for at lære nye teknologier og have fokus på kvalitet og performance. Vi forestiller os, at du færdes hjemmevant i et Linux-miljø, er dygtig til fejlfinding og har erfaring med fx Java, Python eller Javascript og også meget gerne har kendskab til distribuerede systemer.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til vores brugere. Du skal kunne byde ind allerede i designfasen og bidrage til at sikre, at drift er tænkt ind i vores applikationsarkitektur helt fra starten. Teamet har ansvaret for drift af sine egne applikationer, så her får du hurtigt en central rolle.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flextidsordning, gode muligheder for – for ikke at sige pligt til – uddannelse og konferencedeltagelse. Desuden pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt teamleder i Produktudvikling, Anders Vestergaard, tlf. 24 66 79 41, mail ave@dbc.dk eller personalekontoret på personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning - gerne med referencer til udvalgte projekter og fx GitHub-profil - skal sendes pr. mail til personalekontoret hurtigst muligt og senest den 11. december 2017. Der afholdes samtaler løbende indtil uge 50

Om DBC

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Se mere om DBC A/S på opensource.dbc.dk og github.com/DBCDK

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.