Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DDB CMS får oppetid på 99 %
Personal tools

DDB CMS får oppetid på 99 %

DBC nyhed 2. oktober 2014.

De 75 kommuners biblioteker, der har valgt at skifte hjemmesiden ud med DDB CMS, kan regne med 99 % oppetid i den primære driftstid, der ligger mandag-søndag kl. 8-22.

Ny aftale_DDB CMs får oppetid på 99 procent

Det er et af resultaterne af forhandlingerne mellem Danskernes Digitale Bibliotek og DBC om drift og vedligehold af DDB CMS.

Aftalen betyder 24/7-overvågning, og det giver en overvågning og oppetid på samme høje niveau som for bibliotek.dk og Danbib.

Udover overvågning indebærer aftalen også vedligeholdelse og teknisk support. Vedligeholdelse omfatter fejlretning og videreudvikling af eksisterende og ny funktionalitet efter aftale med DDB. Teknisk support ydes, hvis sitet ikke kører, eller der f.eks. er et modul, der ikke kan kaldes.

Vejen bibliotek og Køgebibliotekerne er allerede i drift med DDB CMS, og i den kommende tid vil alle biblioteker, der har valgt DDB CMS få det driftsafviklet via det nye servermiljø, DBC har etableret til opgaven.

Aftalen om drift, vedligehold og teknisk support af DDB CMS bliver indarbejdet i det samlede kompleks af aftaler mellem DDB og DBC, som omfatter udvikling, drift, support og vedligeholdelse.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.