Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC støtter Danmarksindsamling 2015
Personal tools

DBC støtter Danmarksindsamling 2015

Ligesom i tidligere år, støtter vi Danmarksindsamlingen med 50.000 kroner. Temaet for dette års indsamling er: "Mod uretfærdighed". DBC nyhed den 21. januar 2015.

21.01 2015

Danmarksindsamlingen 2015_1

En lille dreng er klar til at indtage et måltid mad på gaden i
Madagaskars hovedstad, ‎Antananarivo‬. ‬Foto: Preben Hjorth

Klip fra Danmarksindsamlingens pressemateriale:

Årets tema: Mod uretfærdighed

"Uretfærdighed har mange ansigter, og når uretfærdighed rammer mennesker og lokalsamfund i udviklingslandene, har det ofte ekstra store konsekvenser og kan i yderste tilfælde efterlade børn og voksne uden chancer for at skabe en værdig tilværelse og fremtid.

Op mod hver fjerde teenager på Madagaskar er henvist til prostitution, i Indien spreder den medicinresistente tuberkulose sig med alarmerende hast, og alene i Afrika syd for Sahara lever 17. mio. børn uden en fødselsattest, hvilket betyder, at disse børn ikke har nogen identitet og derfor ikke eksisterer officielt. Det er ikke retfærdigt - og derfor samler vi ind til 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande på 3 kontinenter".

Læs mere om projekterne på Danmarksindsamlingens kampagneside.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.