Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC søger elev med speciale i IT-support
Personal tools

DBC søger elev med speciale i IT-support

Stillingsopslag: Hvis du har bestået dit grundforløb, så har du mulighed for at få en praktikplads som elev indenfor IT-support her hos os. Elevtiden vil være fra 15. juni 2016 og 2 år frem. Frist for ansøgning: 6. maj 2016.

DBC søger elev med speciale i IT-support

Hvis du har bestået dit grundforløb, så har du mulighed for at få en praktikplads som elev indenfor IT-support her hos os.

Elevtiden vil være fra den 15. juni 2016 og 2 år frem.

Vi udvikler og driver en række produkter som understøtter de danske bibliotekers opgaver, bl.a. udlånssystemer og en fælles database. Desuden supporterer, udvikler og vedligeholder vi firmaets egen IT-infrastruktur. I denne indgår et større netværk af servere, printere, pc-arbejdspladser, intra- og ekstranet.

I elevuddannelsen vil der indgå flg. opgaver:

  • 1. linje support for interne og eksterne kunder.
  • Overvågning og sagshåndtering via vores ServiceDesk.
  • Indkøb, installation og support af pc arbejdspladsen incl. hjemme pc’er (Win7 og Win10, Mac), mobiltelefoner og tablets.
  • Indgå i vores netværksgruppe og deltage i den løbende vedligeholdelse og drift af netværket.
  • Opsætte samt vedligeholde enterprise server hardware og storage (SAN & Blademiljøer).
  • Deltage i de daglige rutiner omkring backup, overvågning og fejlsøgning på produktionsmiljøet.

Vi forventer, at du er opsat på at lære en masse om support inden for hardware og software, og at du er en serviceminded og velstruktureret person med mod på at give dig i kast med de mange henvendelser, afdelingen modtager dagligt.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen sker i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Birgitte Jensen på telefon 51 22 49 96, eller mail bvm@dbc.dk.

Send din ansøgning på e-mail til personalekontoret@dbc.dk senest onsdag den 6. maj 2016. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler i uge 20-21.

 


Om DBC

DBC har 153 medarbejdere og en omsætning på ca. 155 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Mere om DBC

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.