Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Applikationsspecialist til DBC
Personal tools

Applikationsspecialist til DBC

Stillingsopslag 6. oktober 2014. Ansøgningsfrist: mandag den 20. oktober 2014.

Stillingsopslag. Ansøgningsfrist 20. oktober 2014

Til vores team af systemkonsulenter søger vi en ny medarbejder med kompetencer inden for både drift og udvikling. Som systemkonsulent deltager du i udviklingen af vores serviceorienterede platform som medlem af et cross-functional scrum team. Du vil blive en central person i forbindelse med design, test, udrulning samt drift af nye komponenter og services.

Vores software udvikles som Open Source i et Linux-baseret miljø. Vi er i gang med at omlægge alle vores produkter til en serviceorienteret arkitektur, som gør det muligt at fleksibelt anvende sub-set af vores produkter i en lang række sammenhænge.

Vi forestiller os, at du har en IT-relateret kandidatgrad og er åben for nye metoder og tilgange. Den ideelle ansøger arbejder hjemmevant med Linux og har kompetencer inden for Java, PHP eller Python.

Hvis du har erfaring med eller interesse for automatisering af IT-drift og Continuous Deployment vil det være meget relevant. Hvis du har kendskab til Apache Webserver, Apache Tomcat eller Glassfish Application Server vil det være en fordel. Hvis du har erfaringer med andre moderne programmeringssprog og platforme, samt kendskab til agile metoder vil det også have interesse.

Systemkonsulenterne udgør et team på 9 medarbejdere i IT-afdelingen, som har ansvaret for udvikling, applikationsdrift, infrastruktur og teknisk support.

 

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost) med flextid og evt. med mulighed for hjemmearbejde. Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. seks ugers ferie, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Løn i henhold til kvalifikationer.

 

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt teamleder Anders Møldrup anm@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest mandag den 20. oktober 2014. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler umiddelbart efter.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.