Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Android app til bibliotek.dk
Personal tools

Android app til bibliotek.dk

bibliotek.dk app ikonAlle der går på nettet med mobilen kender problemet med at scrolle og bladre rundt i store, tunge websites, der ikke er tilpassede mobilen.

De fleste kender også problemet med at huske mobilsitet adresse - For var det mobil.sitenavn.dk, sitenavn. mobil.dk eller var det noget med et punktum og et m foran eller efter navnet?

 

Det problem løser denne lille ny app til bibliotek.dk.

App’en, som i virkeligheden ikke er andet end et bogmærke der husker adressen, åbner mobilens browser og henter mobilversionen af bibliotek.dk.  App’en hentes gratis på Play Butik (tidl. Android Market): Søg på bibliotek.dk

Med en grænseflade, der passer til mobilens miniskærm kan man søge i hele bibliotek.dk og afgrænse sin søgning til bøger, film eller musik.

 

Har man behov for at bestille materialer eller få sin aktuelle lånerstatus, skal man logge sig på med sit bibliotek.dk login. Så kan man bestille materialer, se og forny lån, se og slette reserveringer og se oplysninger om sine favoritbiblioteker.

Vælger man at lægge bibliotek.dk ikonet som genvej på sin telefon og beder man mobilbrowseren om at huske sit login –

Så bliver det ikke meget nemmere.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.