Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Åben og nysgerrig systemkonsulent
Personal tools

Åben og nysgerrig systemkonsulent

Jobopslag DBC. Ansøgningsfrist: 5. januar 2015

Systemkonsulent

Kan du stå for drift af applikationer på en serviceorienteret platform? Vil du trives i en DevOps-lignende rolle? Og er du åben over for nye metoder og tilgange?

Så er du måske den, vi skal bruge til vores team af systemkonsulenter.

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad inden for it. Du kan være nyuddannet.

Ansvar og opgaver

  • Medansvar for drift af DBC’s it-løsninger.
  • Samarbejde med udviklingsteams om design i forhold til drift, teknologivalg og vedligeholdelse af applikationer.
  • Indgå i DBC’s systematiske arbejde med at automatisere processer og udrulning af applikationer.
  • Der vil desuden være opgaver med test af systemernes performance og skaleringsevne.

Både menneskeligt og fagligt er du er åben og nysgerrig over for nye metoder og tilgange.

Den ideelle ansøger arbejder hjemmevant med Linux og har kompetencer inden for Java, PHP eller Python. Har du kendskab til og erfaring med open source-teknologier som Apache Webserver, Apache Tomcat, Glassfish Application Server, Solr, Lucene, Postgres, Fedora Commons, Mongodb, Elasticsearch, Logstash, Jenkins og Glu vil det være interessant at høre nærmere om.

Teamet på ni systemkonsulenter er en del af DBC’s it-afdeling og har ansvar for applikationsdrift og teknisk support (2. linje).

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie og fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen sker i henhold til indgåede overenskomster på DBC. Løn efter kvalifikationer.

Har du brug for flere oplysninger?
Kontakt teamleder Anders Møldrup, tlf. 22 80 14 05 anm@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk.

Send din ansøgning til personalekontoret@dbc.dk senest mandag den 5. januar 2015. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler umiddelbart derefter.

 

DBC’s 155 medarbejdere spænder tilsammen over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. DBC leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vi er en fleksibel virksomhed, der i vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne også orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Se også opensource.dbc.dk og www.dbc.dk.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.