Videre til indhold | Videre til menunavigation

Sektion

Søg
Du er her: Forside » Om DBC » Specialepriser » DBC-prisen Informationsvidenskab
Personal tools

DBC-prisen Informationsvidenskab

DBC-prisen Informationsvidenskab

Denne pris henvender sig til kandidater fra Det Informationsvidenskabelige Akademi

DBC ønsker at fremme interessen for informationsvidenskab og it, der understøtter tilgængeliggørelse og formidling af viden og kultur.

Vi giver derfor DBC-prisen på 25.000 kroner til et 12-tals kandidatspeciale, der bringer ny viden inden for søgefunktionalitet, brugeradfærd, informationshåndtering, informationsorganisering, metadata, bibliografisk udvikling eller beslægtede områder.

Indstilling foregår via Det Informationsvidenskabelige Akademi.

Vinder i 2017

Mathias Lyngs DBC-prisen Informationsvidenskab 2017

Vinder af DBC-prisen Informationsvidenskab 2017: Mathias Mouritsen Lyngs for specialet Publikum i fokus - mod en berigende og inddragende publikumsudvikling.

Vinder i 2016

Ida Jensen Vinder af DBC-prisen Informationsvidenskab 2016

Vinder af DBC-prisen Informationsvidenskab 2016: Ida Jensen for specialet Folkebiblioteket 3.0 som samarbejdspartner og netværksfacilitator. Læs mere i artiklen DBC-prisen 2016 til speciale om folkebibliotekets fremtid.

Vinder i 2015

DBC-pris Informationsvidenskab 2015

Vinder i 2015: Kjartan Holm Trætteberg for specialet Algoritmisk deltagelse i digitale genre: En teoretisk utredning av mulige forståelser av algoritmisk påvirkning på genreproduktion og -utvikling i digitale medier, i lys av tanken om genre som sosial handling. Læs mere i artiklen Pris til speciale om algoritmers betydning.