Videre til indhold | Videre til menunavigation

Sektion

Søg
Du er her: Forside » Udvikling » RP 2017 » R17.02.01: Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner
Personal tools

R17.02.01: Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner

Fokusområdet "Søgning" skal forbedre de søgemuligheder, som brugerne allerede har i dag og introducere nye søgemuligheder, som udnytter potentialet i bibliotekernes fælles infrastruktur.

Målet er at give brugerne søgefunktioner, som bedre end i dag er afstemt med deres kontekst, deres adfærd og de eksplicitte valg, de træffer i deres søgninger.

På infrastruktur-siden indebærer det aktiviteter i forhold til fx OpenSearch og Åben Platform, hvor grundlaget for bedre søgefunktioner på brugergrænsefladen skal skabes.

På brugergrænseflade-siden slår aktiviteterne igennem i bibliotek.dk og i de tjenester og apps, som anvender de udbudte søge-services.


R17.02.01 Omstrukturering af OpenSearch til kontekstfunktioner
VærdiSikring af fornuftige svartider ved implementering af kontekstmoduler. Understøtter Mobile First og hurtige, simple grænseflader med mikroservices. Udvikler venlighed og tilgængelighed for samarbejdspartnere. Enklere vedligeholds- og opgraderingsprocesser. Smidige, mere afkoblede versionsskift. Danner grundlag for de efterfølgende delprojekter.
Back-end leverancer
  • Foranalyse af udviklingsressourcer og gevinster ift. forbedret performance for svartider.
  • Omstrukturering af den eksisterende OpenSearch-funktionalitet og øvrig infrastruktur.
  • Evaluering af performance-ændring i svartider.
Navigation RP 2017