Videre til indhold | Videre til menunavigation

Sektion

Søg
Du er her: Forside » Udvikling » RP 2017 » R16.41: Integration til WorldCat og Google
Personal tools

R16.41: Integration til WorldCat og Google

Området "Udsatte/overførte projekter" omhandler projekter der har ikke kunnet gennemføres i 2016. De 3 overførte projekter fra Releaseplan 2016 vil blive gennemført i 2017, uden at det time- eller fremdriftsmæssigt vil påvirke Releaseplan 2017.


R16.41: Integration til WorldCat og Google

Projektet skal etablere rutiner til samspil med WorldCat og Google. Samspillet med Google baseret på bibliotek.dk’s data tilgængelige i schema.org.

Første del af projektet startede i 2015, hvor bibliotek.dk bogposter blev gjort tilgængelige i en første version med schema.org opmarkering. Dette arbejde videreføres med opmarkering af andre materialetyper (film, musik, noder, spil).

Projektet blev ikke igangsat i 2016, da det har afventet muligheden for at redigere i OpenFormat til bibliotek.dk. I mellemtiden er arbejdet med Netpunkt-OpenFormat så langt fremskredet og tænkes ”tilbageført” til bibliotek.dk, at det giver bedre mening at vente med schema.org til en ny OpenFormat er implementeret på bibliotek.dk. Elementer af den eksisterende vil kunne genbruges.

Navigation RP 2017