Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Stærk java-udvikler til DBC
Personal tools

Stærk java-udvikler til DBC

Jobopslag: Ansøgningsfrist den 20 januar 2017.

Vi søger en stærk Java-udvikler til at indgå i et af vores scrum-teams.

Stillingsopslag den 28.12 2016. Ansøgningsfrist den 20. januar 2017.

DBC er en spændende arbejdsplads med en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum. Vores mission er at videreudvikle de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source-løsninger.

Du vil blive ansat i It-afdelingen, som er den drivende kraft i den udvikling, der sker på centrale dele af it-området i de danske biblioteker. Vores bidrag, både på den mere usynlige infrastruktur og de mest anvendte brugergrænseflader, har været med til at understøtte bibliotekernes virke gennem flere årtier.

Om jobbet

Du bliver en del af et af vores cross-functional scrum-teams, som i øjeblikket er i gang med at udvikle det system, der skal være hovedvejen for flow af data til, fra og imellem DBC’s repositorier.

Vi udvikler i Java EE, ofte kombineret med forretningslogik i Javascript. Desuden bruger vi Kafka, Elk, Python, GWT, node.js og React.

Vi er open source-udviklere og arbejder agilt, benytter continuous intregration og holder et stærkt fokus på automatiske test. Vi har eget datacenter og har en driftsarkitektur baseret på Docker, som kører på et lokalt Mesos cluster.

Det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac-, Windows- eller Linux-platform.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, solid praktisk erfaring med Java og meget gerne også Java EE. Du har kendskab til design af distribuerede systemer, og du kan formentlig ikke holde dig fra også at kode i din fritid.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig, og du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flekstidsordning, gode muligheder for uddannelse og konferencedeltagelse, pensionsordning, fem ugers ferie + 5 feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det, du allerhelst vil.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt ITU Teamleder Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning, gerne med referencer til udvalgte projekter og f.eks. GitHub-profil, skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest den 20. januar 2017.


Om DBC

 

DBC har 150 medarbejdere og en omsætning på ca. 150 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

 


Læs mere DBC, på vore udviklingssite opensource.dbc.dk og på github.com/DBCDK

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.