Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nyt nummer af #dbc
Personal tools

Nyt nummer af #dbc

Årets første nummer af #dbc handler om, hvordan bibliotekerne kan klare sig i konkurrencen om den digitale brugers opmærksomhed.

#dbc 2017 nr. 1

Årets første nummer af #dbc handler om, hvordan bibliotekerne kan klare sig i konkurrencen om den digitale brugers opmærksomhed.

Hvordan kan bibliotekernes brugere få digitale biblioteksoplevelser, der er lystbetonede, udforskende og sociale? Et innovationshold på DBC har i 2016 arbejdet med brugerdrevet innovation for at komme med bud på det.

De ideer, der er kommet ud af arbejdet, bliver nu stillet til rådighed for fællesskabet. I første omgang sker det gennem projektet ’Læsekompasset’, hvor DBC og et antal biblioteker vil udvikle et dialogværktøj, der understøtter og efterligner samtalen mellem bibliotekar og låner.

Læs også om, hvordan Randers Bibliotekerne oplevede en stigning i reservationer, efter at de begyndte at arbejde målrettet med anbefalinger på hjemmesiden.

Og om Herning Bibliotekerne, der har udviklet en ny type nyhedsbreve, inspireret af virksomheden Aarstiderne, hvor man kan abonnere på forskellige ’kasser’, der passer til ens behov.

Læs #dbc 2017 nr. 1 her

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.