Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nyt Forfatterweb og Faktalink den 19. december
Personal tools

Nyt Forfatterweb og Faktalink den 19. december

DBC nyhed om åbning af Forfatterweb og Fakatalink i nyt design.

Nyt Forfatterweb og Faktalink 19. december

Forfatterweb og Faktalink åbner den 19. december 2016

Vi åbner for nyt Forfatterweb og Faktalink den 19. december 2016. Vi har udskudt lanceringen en smule, da vi kunne se på de overvældende besøgstal på KPI-index, at der er mange gymnasieelever, der skriver opgave.

I det nye design er der lagt større vægt på det visuelle udtryk, og billede og tekst spiller i højere grad sammen. Nyhedskarrusellen er erstattet af et stort, aktuelt åbningsbillede, og billedsiden er generelt blevet opgraderet.

Med relanceringen af Faktalink og Forfatterweb vender vi tilbage til login og password, som man skal benytte, hvis man vil have adgang til den fulde artikel eller portræt, men man har fortsat fri adgang til at orientere sig på de enkelte sider og hente viden og finde inspiration under Temaer, Emner, Perioder og Genrer.


Praktisk info:
Med hensyn til den tilbagevendende adgangskontrol (login/password i selve grænsefladen) har vi som en særlig service sørget for at alle biblioteker er blevet sat korrekt op i VIP basen (H3) til lånercheck. Adgangen er sat til at gælde for kommunens borgere. Ønsker I dette ændret skal biblioteket selv ændre set-up i VIP basen.

Husk at ændre pegning fra bibliotekets egen hjemmeside/oversigt over e-ressourcer til at pege direkte på www.forfatterweb.dk og www.faktalink.dk .

Venlige december hilsener
Forfatterweb/Faktalink

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.