Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nysgerrige webudviklere til DBC
Personal tools

Nysgerrige webudviklere til DBC

Stillingsopslag: To webudviklere. Frist for ansøgning: 11. juni 2015.

Stillingsopslag pr. 22.05 2015. Frist for ansøgning: 11. juni 2015.

Til ungt team i en erfaren virksomhed søger vi to udviklere. Vil du arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle – i en fremsynet it-virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source-løsninger?

 

DBC videreudvikler de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source-løsninger. Vi har fokus på udvikling, der kan anvendes i hele kultursektoren.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads og en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum.

Vi arbejder agilt og med behaviour driven development som mål, og vi bidrager aktivt til de open source-produkter, vi benytter.

 

Om jobbet

Du vil blive ansat i it-afdelingen med pt. 53 medarbejdere, hvor du bliver en del af et cross-functional scrumteam.

Teamet arbejder med brugergrænseflader til DBC’s produkter rettet mod slutbrugere. Fokus er på lette, mobile grænseflader, mobile first og responsive sites.

Vi arbejder med prototyper, og du får mulighed for at præge produktet fra koncept til færdig implementering. Det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac-, Windows- eller Linux-platform.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse og erfaring med JavaScript fra andre projekter, enten med Node.js, React, Backbone, Angular eller lignende. Derudover vil erfaring med følgende være et plus:

 • SASS
 • Foundation eller Bootstrap
 • Webpack, Browserify
 • Mocha, Jest, Jasmine
 • Express.js
 • ECMAScript 6
 • GitHub og open source
 • Udvikling af Node-baserede services
 • SOA/Microservices
 • Udvikling af skalerbar arkitektur
 • Udvikling i et continuous integration og deployment-miljø

Som person er du analytisk, initiativrig og selvstændig, og du skal have lyst til at eksperimentere og arbejde med prototyper.

Scrum er vores udviklingsmodel, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at finde de gode løsninger.

 

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie plus fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

 

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt IT souschef Ulla Nielsen, tlf. 21 17 90 70, mail un@dbc.dk, udvikler Martin Møller, mail mmj@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Send din ansøgning – gerne med referencer til udvalgte projekter og evt. GitHub-profil – til personalekontoret@dbc.dk senest 11. juni 2015.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 25.

 


 

Om DBC

DBC har 153 medarbejdere og en omsætning på ca. 155 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Se mere om DBC as på www.dbc.dk og oss.dbc.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.