Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nye materialevurderinger bringer dig hurtigt videre til lignende titler
Personal tools

Nye materialevurderinger bringer dig hurtigt videre til lignende titler

Når materialevurderinger henviser til andre titler, bliver det fremover med link direkte til den bibliografiske post.

Link i materialevurderinger-

Samtidig med, at materialevurderingerne har fået nyt format, har en anden lille forbedring sneget sig ind. Når materialevurderingen henviser til en anden titel, gør den det nu med et link direkte til den bibliografiske post i Danbib.

Det nye tiltag er en del af arbejdet med at gøre materialevurderingerne mere formidlingsrettede. Efter karenstiden på seks måneder, vil linksene også komme slutbrugerne til gode i bibliotek.dk mm.

Eksempel: Fra Price til Jamie

I lektørudtalelsen til brødrene Prices bog 'Prices diner' om det amerikanske diner-køkken henviser afsnittet ’Andre bøger om samme emne/genre’ til bogen ’Jamies Amerika’. Hvis du vil have flere oplysninger om den titel, kan du nu blot klikke på et link og dermed hjælpe låneren en lille smule hurtigere.

Ændringen gælder alene materialevurderinger i det nye format. Læs mere om Nyt format for materialevurderinger.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.