Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Kursus i bibliotek.dk med fokus på betjening af gymnasieelever
Personal tools

Kursus i bibliotek.dk med fokus på betjening af gymnasieelever

Kursus afholdes i Herning den 13. september 2016. Tilmelding via centralbibliotek.dk. Frist for tilmelding: 7. september 2016

bibliotekdk og betjening af gymnasieelever

Kurset tager udgangspunkt i bibliotekernes udfordringer med betjening af gymnasieelever i forhold til de store opgaver i gymnasiet. Kursets primære fokus er på bibliotek.dk, men derudover vil der blive lagt vægt på opgavetyper og anvendelse af andre relevante kilder. Der vil blive kigget på opgaveløsning og drøftelse af forskellige løsninger dels i bibliotek.dk, dels ved hjælp af andre kilder.

Undervisere:
Nanna Agergaard, DBC
Betina Solsbæk Jensen, Vejle Tekniske Gymnasium

Kurset afholdes den 13. september 2016Herning Bibliotekerne. Læs mere og tilmeld via centralbibliotek.dk - Tilmeldingsfrist. 7. september 2016.


Venlig hilsen

DBC

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.