Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Jens Thorhauge. Kommentarer til dansk biblioteksudvikling 2002 - 2012
Personal tools

Jens Thorhauge. Kommentarer til dansk biblioteksudvikling 2002 - 2012

DBC nyhed udsendt den 18.04 2012 i anledning af udgivelsen af alle Jens Thorhauges kommentarer i Nyt fra Nyhavn 2002 - 2012.

Efter 15 år siger direktør Jens Thorhauge farvel. Jens Thorhauge har som direktør i Biblioteksstyrelsen, Styrelsen for Bibliotek og Medier og Kulturstyrelsen været en central aktør i biblioteksudviklingen i Danmark.

"Jens Thorhauge. Kommentarer 2002 - 2012" samler alle Jens Thorhauges kommentarer og reflektioner i Nyt fra Nyhavn i årene 02-12.

Med sine Kommentarer i styrelsens kvartalsblad har Jens Thorhauge løbende reflekteret over udviklingen af de danske biblioteker og samtidig været en inspirerende strategiudvikler og igangsætter.

Udgivelsen tegner gennem kommentarerne et billede af de seneste ti års udfordringer og sejre set fra hans synsvinkel. Kommentarerne afspejler også den gradvise udvidelse af perspektivet fra ren biblioteksdagsorden over public service og til stadig flere partnerskaber mellem biblioteker og andre sektorer.

Forside til Jens Thorhauge. Kommentarer 2002-2012

Hent publikationen her

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.