Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Javaudvikler til DBC
Personal tools

Javaudvikler til DBC

Stillingsopslag. Ansøgningsfrist 21. oktober 2013.

 

Synes du, det kunne være interessant at arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle - i en fremsynet IT virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source løsninger?

DBC er i fuld gang med videreudvikling af de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source løsninger. Der er stort fokus på videreudvikling, der kan anvendes i hele kultursektoren.

Vi ønsker at få glæde af dine udviklerkompetencer og din erfaring.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med nationale og internationale udfordringer og en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum.

Du vil blive ansat i IT Development (ITD), og du vil blive en del af et af vores cross-functional scrumteams.

Dine opgaver

Du vil komme til at arbejde med de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur (webservices, backend-systemer og databaser) herunder den platform, der håndterer automatiske udlån af fysiske materialer mellem biblioteker, samt de systemer, der håndterer rettigheder til adgang til fysiske og digitale biblioteksmaterialer. I 2012 formidlede de involverede systemer ca. 3,8 mio. ordrer via den fælles it-infrastruktur til de enkelte bibliotekssystemer.

Vi skriver vores software i Java ofte kombineret med forretningslogik i Javascript og med værktøjer i Python.

Du vil komme til at arbejde med design, test og udvikling. Vores software er som udgangspunkt open source, og vi arbejder agilt, testdrevet og med continous deployment som mål. Det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac, Windows eller Linux platform.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, solid praktisk erfaring med Java og meget gerne også Java EE. Du har kendskab til design af distribuerede systemer, og du kan formentlig ikke holde dig fra også at skrive software i din fritid. Det er et plus, hvis du har erfaring med noget af følgende: Javascript, Python, C++, Postgresql eller Linux.

Som person er du analytisk, initiativrig og selvstændig.

Scrum er vores udviklingsmodel, du skal derfor værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at finde de gode løsninger.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie og 5 feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt ITD Personalechef Ulla Nielsen, tlf. 44 86 76 55 eller personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest d. 21. oktober.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43 og 44.

 


Om DBC

DBC er en virksomhed med 162 ansatte, hvis hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. DBC spænder over alle facetter af biblioteks- og it-fagligt knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vi er en fleksibel virksomhed, der i vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne også orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.