Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Javaudvikler
Personal tools

Javaudvikler

Stillingsopslag 15. januar 2014. Ansøgningsfrist: 7. februar 2014

Javaudvikler. Stillingsopslag 15-01-14. Ansøgningfrist_7-02-14 Synes du, det kunne være interessant at arbejde for fri og lige adgang til information og viden for alle - i en fremsynet IT virksomhed, der arbejder målrettet og struktureret på moderne open source løsninger?

DBC er i fuld gang med videreudvikling af de danske bibliotekers fælles it-infrastruktur til moderne serviceorienteret arkitektur baseret på open source løsninger. Der er stort fokus på videreudvikling, der kan anvendes i hele kultursektoren.

Vi ønsker at få glæde af dine udviklerkompetencer og din erfaring.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med nationale og internationale udfordringer og en virksomhedskultur, der sætter medarbejderne i centrum.

Du vil blive ansat i IT Development (ITD), og du vil blive en del af et af vores cross-functional scrumteams.

Dine opgaver
Du vil komme til at arbejde med den platform, der modtager, håndterer og afleverer data mellem virksomheden og vore kunder. Systemet håndterer over 500.000 poster i døgnet.

Systemet er opdelt i en GUI-del og en back-end del, hvor du først skal medvirke til at udvikle GUI-delen, men vil senere også komme til at udvikle på back-end delen.

Vi skriver vores GUI i Google Web Toolkit (GWT) og back-end delen i Java EE kombineret med forretningslogik i JavaScript og med værktøjer i Python.

Du vil komme til at arbejde med design, test og udvikling. Vores software er som udgangspunkt open source, og vi arbejder agilt, testdrevet og med continuous deployment som mål. Det er op til dig, om du foretrækker at arbejde på en Mac, Windows eller Linux platform.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, solid praktisk erfaring med GWT, Java og meget gerne også Java EE. Du har kendskab til design af distribuerede systemer, og du kan formentlig ikke holde dig fra også at skrive software i din fritid. Det er et plus, hvis du har erfaring med Selenium, Maven, JavaScript, Python, C++, PostgreSQL eller Linux.

Som person er du analytisk, initiativrig og selvstændig.

Scrum er vores udviklingsmodel, du skal derfor værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at finde de gode løsninger.

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, fem ugers ferie + 5 feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt ITD personalechef Ulla Nielsen, tlf. 44 86 76 55, mail un@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Din ansøgning skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest d. 7. februar 2014.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 8 og 9.

Om DBC
DBC er en virksomhed med 165 ansatte, hvis hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. DBC spænder over alle facetter af biblioteks- og it-fagligt knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vi er en fleksibel virksomhed, der i vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne også orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Læs mere om DBC her på vores hjemmeside og på opensource.dbc.dk.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.