Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » It-sikkerhedsmedarbejder til større it-installation
Personal tools

It-sikkerhedsmedarbejder til større it-installation

Stillingsopslag 18. 0ktober 2016. Frist for ansøgning: 15. november 2016

IT-sikkerhedsmedarbejder til større IT installation

Vil du, sammen med resten af os, være med til fortsat at sikre DBC’s it-infrastruktur? Så er det lige dig, vi leder efter.

Dine opgaver

Du bliver den centrale it-sikkerhedsmedarbejder på DBC a/s, og dine opgaver vil omhandle forskellige aspekter af it-sikkerhed, både tekniske, procesmæssige samt uddannelsesrelaterede.

Du er ikke alene på området men vil være den af os, som har it-sikkerhed som primær arbejdsopgave.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Vedligeholde vores ISO 27001 it-sikkerhedspolitik samt dertil hørende procedurer.
 • Gennemføre løbende risikovurderinger sammen med de forretningsansvarlige.
 • Bistå de scrum-organiserede udviklingsteams i teknologivurderinger, når det gælder it-sikkerhed.
 • Vedligeholde samt løbende teste beredskabsplaner.
 • Gennemføre awareness-kampagner målrettet mod interne samt eksterne brugere af vores services.
 • Forestå 2. linje sikkerhedsrelaterede incidents.
 • Løbende udarbejde driftsprocedurer relateret til it-sikkerhed.
 • Varetage governance og ledelsesrapportering i relation til it-sikkerhed.
 • Holde fingeren på pulsen ift. sikkerhedsrelaterede initiativer såsom persondataforordningen, det generelle trusselsniveau osv.
 • Projektlede, implementere samt drifte sikkerhedsrelateret software, såsom IDS, SIEM, AV m.m.
 • Deltage i den daglige drift & udvikling af forskellige systemer såsom:
  Docker, Mesos, Marathon, ELK, Grafana, Kafka.

Dine kvalifikationer

Du er en metodisk og struktureret person, som sætter en ære i dit arbejde. Du arbejder godt i såvel grupper som på egen hånd og er oftest den drivende kraft i opgaven. Du føler det som en naturlig ting at dokumentere dine produkter.

Du forstår vigtigheden af at levere hele løsninger til tiden. Du har et indgående kendskab til it-sikkerhed som fagdisciplin og en velfunderet teknisk baggrund. Målrettet tilpasset kommunikation falder dig helt naturligt, ligesom du gerne stiller op foran en større gruppe mennesker ifm. kampagner, foredrag m.m.

Du evner at dosere it-sikkerhed i relation til virksomhedens behov & strategi. Vi arbejder efter ITIL-lignende principper blandet med Scrum/Lean-teknikker, hvorfor det vil være en fordel at kende til dette.

Organisatorisk vil du blive placeret i it-infrastruktur teamet, bestående af ni server- netværks- og driftsspecialister.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. pensionsordning, gode uddannelsesmuligheder, mulighed for hjemmearbejde, 5 ugers ferie og 5 feriefridage, kantineordning, personaleforening, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt teamleder Søren Peter Skytte, sps@dbc.dk, tlf. 22 97 98 08 eller personalekontoret@dbc.dk.

Din ansøgning mærket ”IT Sikkerhed” skal sendes pr. mail til Personalekontoret senest den 15. november.


 

Om DBC

DBC har 150 medarbejdere og en omsætning på ca. 150 mio.kr. Vores hovedopgave er at drive og udvikle bibliografisk og systemmæssig infrastruktur til bibliotekerne i Danmark. Vi spænder over alle facetter af biblioteks- og it-faglig knowhow og leverer løsninger, der strukturerer og formidler viden, primært rettet mod kultur- og undervisningssektoren.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

 

Se mere om DBC her på hjemmesiden og på opensource.dbc.dk

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.