Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » NEW PUB CPH: Konference om fremtidens udgivelser og tilgængelighed
Personal tools

NEW PUB CPH: Konference om fremtidens udgivelser og tilgængelighed

DBC nyhed udsendt den 8. februar 2013. Konferencen ”Future Publishing and Accessibility” den 13.-14. juni 2013 vil bringe 400 ledere fra hele verden tæt på scenarier for fremtidens digitale udgivelse og opfordre til en ny fælles tilgang til at udvikle tilgængelige tekster.

Konferencen Future Publishing and Accessibility afholdes i DGI-byen i København den 13-13 juni 2013.

Konferencen vil få deltagelse af  omkring 400 deltagere fra mere end 35 lande.

Deltagerne vil bl.a. få mulighed for at opleve direktør i Google Inc. futuristen Ray Kurzweil og grundlæggeren af Wikipedia, Jimmy Wales. De vil sammen med konferencens øvrige oplægsholdere tale for en bred deltagergruppe fra biblioteker, boghandlere, forlag, offentlig administration og desuden politikere, udviklere, distributører og brugerorganisationer fra hele verden.

Tilmeldingsikon til NOTA konferencen: NEW PUB CPH 13-14 juni 2013 i DGI byen i København.

Se mere: www.newpubcph.org
Se en film om konferencen

Kontakt: Vibeke Rieneck
Nota
Email: vrk@nota.nu
Telefon: 3913 4624

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.