Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Hanne Hørl Hansen genvalgt som formand for IFLA Cataloguing Section
Personal tools

Hanne Hørl Hansen genvalgt som formand for IFLA Cataloguing Section

DBC nyhed 27. august 2013

Genvalgt som formand for IFLA Cataloguing Section i Singapore 2013.I forbindelse med dette års IFLA kongres i Singapore blev DBC’s bibliografiske konsulent, Hanne Hørl Hansen genvalgt som formand for IFLA’s Cataloguing Section.

Som Hanne beskedent siger om sit genvalg: ”Det er ikke specielt heroisk – der var ingen modkandidater.”

Om det så skyldes, at dette formandskab er en uriaspost, eller at medlemmerne i Cataloguing Section har været tilfredse med deres formand i den forgående periode, kan der ikke herske tvivl.
Det er selvfølgelig det sidste!

Hovedfokus de næste to år bliver at videreføre arbejdet med en konsolidering af FRBR modellerne (Functional Requirements for Bibliographic Records), få ajourført de internationale katalogiseringsprincipper og få lagt en fornuftig strategi for den fremtidige udvikling af ISBD.

 


IFLA’s Cataloguing Section arbejder for at fremme global adgang til bibliografisk information og udveksling heraf. Sektionens mål er at være førende på verdensplan indenfor international udvikling af katalogiseringsteori og standarder.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.