Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Filmstriben Undervisning bliver til Filmcentralen – Filmstriben til biblioteker fortsætter helt, som den plejer
Personal tools

Filmstriben Undervisning bliver til Filmcentralen – Filmstriben til biblioteker fortsætter helt, som den plejer

DBC nyhed. 02.10 2013

 

Fra på tirsdag den 8. oktober 2013 bliver Filmstriben Undervisning til Filmcentralen.dk. Filmstriben Lån film i lænestolen og Se film på biblioteket fortsætter, som de plejer.

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts nye online filmtjeneste til undervisning, hvor DFI samler alle sine film, undervisningsmaterialer og læringsressourcer på ét sted.

I Se film på biblioteket vil man fortsat kunne se alle kort- og dokumentarfilm fra Det Danske Filminstitut. Og mange af dem vil fortsat også kunne ses i Lån film i lænestolen.

Filmene på Filmcentralen vil som noget nyt også kunne ses på tablets (ios og android).

I løbet af 1. kvartal 2014 vil filmene på Filmstriben også kunne ses på tablets.

Det er fortsat også DBC, der står for teknisk og administrativ support på Filmcentralen.

 

Venlig hilsen
Filmstriben

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.