Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Filmstriben på alle browsere og med Chromecast
Personal tools

Filmstriben på alle browsere og med Chromecast

Nu kan biblioteksbrugerne igen se film fra filmstriben.dk på alle de mest gængse browsere.: Chrome, Firefox, Edge og Safari. Samtidig er det blevet muligt at bruge Chromecast til at sende filmen fra en pc, Mac eller Android-enhed op på fjernsynsskærmen.

Filmstriben på alle browsere og med Chromecast

Nu kan biblioteksbrugerne igen se film fra filmstriben.dk på alle de mest gængse browsere: Chrome, Firefox, Edge og Safari.

Samtidig er det blevet muligt at bruge Chromecast til at få filmen op på fjernsynsskærmen via Chrome-browseren på en pc, Mac eller Android-enhed.

Brugere med iOS-app skal opdatere den, for at den virker sammen med den opgraderede teknik på Filmstriben. Senere på året kommer også en app til Android.

Forbedringerne skyldes, at Filmstriben har skiftet teknisk platform med blandt andet en HTML5-baseret player.

Den tekniske opgradering har været længere undervejs, end det var ønsket, da Filmstriben ikke som de kommercielle tjenester udvikler egne løsninger men baserer sig på køb af software til videreudvikling.

Se nærmere på Filmstriben.dk

 

På Android-enheder, pc og Mac

Brug enhedens Chrome-browser til at afspille film, og Chromecast evt. til fjernsynet.

Senere kommer også en app til Android

På iPad og iPhone

På grund af den tekniske omlægning virker den hidtidige app til iOS-enheder ikke længere. Opdatér derfor til nyeste version i App Store.

Husk, at filmen skal startes fra selve appen og ikke fra browseren.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.