Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Direktørskifte i DBC
Personal tools

Direktørskifte i DBC

DBC nyhed publiceret den 1. november 2016: I dag, den 1. november 2016 overtager Heddi Mortensen posten som konstitueret administrerende direktør i DBC fra Mogens Brabrand Jensen, som har valgt at gå på pension.

1. november 2016 overtager Heddi Mortensen posten som konstitueret administrerende direktør i DBC

I dag, den 1. november 2016 overtager Heddi Mortensen posten som konstitueret administrerende direktør i DBC fra Mogens Brabrand Jensen, som har valgt at gå på pension.

Det er en erfaren og kompetent leder med indgående kendskab både til biblioteksverdenen og DBC, der nu sætter sig i direktørstolen.

Heddi Mortensen, som oprindeligt er uddannet bibliotekar i 1974 og Cand. Phil fra Københavns Universitet i 1979, har været ansat på DBC siden 1986, hvor hun gennem årene har beskæftiget sig med stort set alle aspekter af DBC’s virke - med hovedfokus på DBC’s strategiske planlægning og udvikling, ledelse og kommunikation. Siden 2000 har Heddi Mortensen været direktør for afdelingen for Marked og produkter.

I stillingen som Heddi Mortensens efterfølger som direktør for DBC’s afdeling for Marked og produkter konstitueres Bente Schade Poulsen.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.