Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Devops til DBC
Personal tools

Devops til DBC

DBC stillingsopslag 28.09 2017: Som et led i processen med at etablere en skalerbar intern cloudplatform baseret på Open Source teknologi, søger DBC en devops til at indgå i vores platformteam. Frist for ansøgning: 15.10 2017

Stillingsopslag. Frist 15.10 2017

28.09 2017

Som et led i processen med at etablere en skalérbar intern cloudplatform baseret på Open Source teknologi, søger DBC en devops til at indgå i vores platformsteam.

Om jobbet

Som devops indgår du i vores nye platformteam. Arbejdet vil bestå i at udvikle og drive vores cloudplatform samt bidrage til opbygning af et datadrevet overvågnings- og styringskoncept for platformen.

Arbejdet foregår i et Linux-miljø med brug af primært Open Source værktøjer.

Vi har eget datacenter og arbejder med en driftsarkitektur baseret på Docker, som kører på et lokalt Mesos cluster.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, godt kendskab til Linux, kan kode i fx Python eller Go og har lyst til at arbejde med teknologier som Kafka, Mesos, Marathon, Kubernetes, Docker, ELK, PostgreSQL eller Ceph. Erfaring med Continuous Integration vil også være en fordel.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig og selvstændig, og du skal have lyst til at eksperimentere og lære nyt.

Vi udvikler agilt, og du skal værdsætte at arbejde i et team og samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund om at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost). Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder flextidsordning, gode muligheder for uddannelse og konferencedeltagelse, pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning, motionsrum m.m.

Desuden vil du fire dage om året få frihed til at arbejde på lige netop det, du allerhelst vil.

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt Anders Møldrup på anm@dbc.dk eller personalekontoret@dbc.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder løbende til samtaler. Din ansøgning sendes pr. mail til Personalekontoret senest den 15/10-2017.


Om DBC

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel og tolerance. DBC viser social ansvarlighed over for medarbejderne og det omliggende samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet. Vi giver plads til udvikling og uddannelse og lægger vægt på, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden.

Læs mere:

 

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.