Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DDB releaseplan 2017 i høring
Personal tools

DDB releaseplan 2017 i høring

Et oplæg til udviklingsopgaverne for den nationale biblioteksinfrastruktur i 2017 er nu klar – blandt andet med opgaver under områderne 'Søgning' og 'Adgang'. Deadline for bibliotekernes høringssvar er mandag d. 31. oktober 2016.

Et oplæg til udviklingsopgaverne for den nationale biblioteksinfrastruktur i 2017 er klar – blandt andet med opgaver under områderne 'Søgning' og 'Adgang'.

Releaseplan høring 2017

 

Se DDB nyhed om releaseplan 2017.

På baggrund af bibliotekernes høringssvar udarbejdes den endelige udgave af Releaseplan 2017, som skal godkendes af DDB’s koordinationsgruppe på et møde den 6. december 2016.

Høringssvar udfyldes direkte i skabelonen på DDB's hjemmeside og sendes til postkassen: ddb@slks.dk med emnet "Høringssvar".

Deadline for bibliotekernes høringssvar er mandag d. 31. oktober 2016.

Oplæg til releaseplan 2017

Skabelon til høringssvar

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.