Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC's udviklingsprojekter i 2015
Personal tools

DBC's udviklingsprojekter i 2015

DBC nyhed 8. januar 2015: Den endelige version af Den nationale biblioteksinfrastruktur, Releaseplan 2015 er publiceret.

Den endelige version af Den nationale biblioteksinfrastruktur, Releaseplan 2015 er nu publiceret og med den en stor del af de projekter, der kommer til at præge DBC's udvikling i 2015.

8. januar 2015

DBC's udviklingsprojekter i 2015

Udover udviklingen af den nationale biblioteksinfrastruktur, Danbib, bibliotek.dk og DDB platformen vil der også være større udviklingsprojekter forbundet med at omlægge og videreudvikle Palles gavebod til responsivt design og til at gøre Fælles Bibliotekssystem klar til drift senere i år.

Under fanen Udvikling her på sitet får du et overblik over hovedfaser og release-tidspunkter for vores udviklingsprojekter i 2015.

Gå til:
Overblik over vores udviklingsprojekter i 2015

Den nationale biblioteksinfrastruktur. Releaseplan 2015

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.