Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC strategi 2017
Personal tools

DBC strategi 2017

DBC nyhed 14. januar 2014

Strategi 2017Vi ønsker jer et rigtig godt nytår.

For DBC betyder det nye år iværksættelse af den nye Strategi 2017. I løbet af 2013 er alle medarbejdere blevet inddraget i en åben strategiproces, hvor de har leveret input på en række workshops. Resultatet, Strategi 2017, blev godkendt i DBC’s bestyrelse ultimo 2013.

Erfaringerne fra den foregående strategi har været positive, og i hovedtræk fortsætter Strategi 2017 i samme spor med fokus på åbne forretningsstrategier, udvikling i open source og deltagelse i projektsamarbejder med bibliotekerne og andre partnere. Desuden er DBC aktiv i Ting Community.

Det strategiske beredskab opbygges og udmøntes i fem fyrtårne. De strategiske indsatsområder er:

  • Bibliografisk udvikling
  • National infrastruktur
  • Kulturplatform – fælles platform for biblioteker, museer og arkiver
  • Samarbejde med FFU-bibliotekerne
  • DBC’s kultur, værdier og kommunikation

Læs DBC Strategi 2017 (nyt vindue)

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.