Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » DBC sænker prisen på Danbib-licensen
Personal tools

DBC sænker prisen på Danbib-licensen

DBC nyhed publiceret den 1. oktober 2015: For andet år i træk er vi klar med en prisreduktion til bibliotekerne. Fra 2016 sænker vi Danbib-licensen med 5 % for alle folke- og statslige biblioteker og undlader samtidig at fremskrive med statens og KL’s prisregulering for 2016. Det giver en samlet prisreduktion på Danbib-licensen 2016 på 6 %.

DBC sænker prisen på Danbib-licensen_485_363

DBC’s bestyrelse har besluttet at sænke prisen for Danbib-licensen for 2016 med fem procent og undlade at fremskrive med statens og KL’s 2016-prisregulering.

Det giver en samlet prisreduktion på Danbib-licensen i 2016 på 6 %.

Prisreduktionen er med virkning fra 1. januar 2016 og gælder både folke- og statslige biblioteker.

Vi har i 2015 optimeret en række processer og gennemført rationaliseringer i forbindelse med migrereringen af Danbib til ny teknisk platform. Det betyder, at vi fra 2016 er i stand til at sænke licensbetalingen.

På driftssiden har vi gennem en øget virtualisering af hardware forbedret udnyttelsesgraden samtidig med, at vi har kunnet udfase omkostningstunge, ældre systemer.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.