Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » At tænke i miljø er at tænke i helheder
Personal tools

At tænke i miljø er at tænke i helheder

DBC nyhed 4. juni 2013.

Da DBC i efteråret 2011 besluttede at gå med i Ballerup Kommunes EU miljøprojekt Carbon 20 var målsætningen – eller rettere retningspilen - at sænke vores CO² udslip med 20 % over en treårig periode fra 2011-2013.

Sådan gik det ikke. Faktisk er det, nu hvor 2012 er gjort op, allerede blevet til en sænkning af CO² udslippet på
hele 25 %.

Miljørigtig strøm, bygningsforbedringer og mange bække små – alt tæller

Blandt årsagerne er vores indkøb af miljørigtigt strøm, der er en væsentlig del i det at nedbringe CO2 udslippet. Hertil kommer en række renoveringsopgaver på vore bygninger, hvor dels husets klimaskærm er blevet renoveret og hvor bedre udnyttelse af dagslys, miljøbesparende LED belysning og energibesparende ventilation er tænkt ind fra starten.

I mindre målestok handler det om affaldssortering og medarbejdernes aktive bidrag i miljøindsatsen.

Miljø er i princippet en del af alt, hvad vi foretager os. Derfor indgår miljø i vores CSR arbejde, og derfor lægger vi vægt på at fremme vore medarbejderes miljøbevidsthed, bl.a. når det handler om brugen af strøm og genanvendelse af papir.

Læs DBC’s Miljørapport 2012 (pdf)
Læs DBC’s sociale regnskab 2012 (pdf)

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.