Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Årsberetning og CSR-rapport 2015
Personal tools

Årsberetning og CSR-rapport 2015

Årsberetning og CSR-rapport 2015

 

  • Migreringen af Danbib-komplekset til serviceorienteret arkitektur fortsætter. Udviklingen har i 2015 haft stort fokus på de nationale services, som i første omgang det fælles bibliotekssystem FBS har taget i brug.
  • DBC’s bibliografiske arbejde afspejler digitaliseringen og et stigende fokus på at danne relationer mellem dataelementer.
  • Det har været et godt år for indholdstjenesterne Faktalink, Forfatterweb og Filmstriben.
  • Vi har arbejdet på at skabe interesse for biblioteksområdet blandt nyuddannede og it-professionelle.
  • Økonomisk har udviklingen været positiv, og vi har tilpasset omkostningerne for at imødegå en forventet lavere omsætning, bl.a. som følge af det fælles bibliotekssystem.

Det er nogle af de ting, du kan læse om, i DBC's årsberetning 2015.

Årsberetning

I DBC's årsberetning kan du læse om DBC's bibliografiske arbejde, it-udvikling og produktudvikling i 2015 og se årets økonomiske nøgletal.

Socialt regnskab (CSR-rapport)

DBC's sociale regnskab for 2015 findes i CSR-rapporten.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.