Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Du er her: Forside » Nyheder » Nu samler vi alle vore opslag fra de sociale medier
Personal tools

Nu samler vi alle vore opslag fra de sociale medier

DBC nyhed 23.10 2013

 

Som noget nyt samler vi nu alle vore opslag fra de sociale medier på en fælles opslagstavle. Det drejer sig om opslag fra Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Slideshare, profblog.bibliotek.dk og blog.bibliotek.dk. Besøg social.dbc.dk opslagstavlen eller tag et kig på den her:


Udover indgange til vore forskellige sociale platforme øverst på siden præsenterer den alle vore opslag fra de nyeste øverst og gamle opslag i bunden.

Emnerne spænder fra nyheder og læsetips på bibliotek.dk's Facebookside over nye film på Filmstriben til nyheder på blog.bibliotek.dk og de præsentationer, vi publicerer på Slideshare.

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.