Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Søg
Personal tools

Links til Infomedia i artikel- og anmeldelsesposter

Når DBC DIGITAL registrerer artikler og anmeldelser til hhv. Dansk artikelindeks og Dansk anmeldelsesindeks, sætter vi i en række tilfælde link i posterne, der giver mulighed for at se en fuldtekstudgave i Infomedia (kræver abonnement - læs mere her).

Aviser omfattet af aftalen med Infomedia

  • Berlingske tidende: link til Infomedia fra 1.1 1990- . Maskinelt tildelt i perioden 1.1.1990-30.6.2004
  • Information: link til Infomedia fra 1.9.1997- . Maskinelt tildelt i perioden  1.9.1997-30.4.1998
  • Jyllands-posten: link til Infomedia fra 9.1.1996- . Maskinelt tildelt i perioden  9.1.1996 -30.4.1998
  • Kristeligt Dagblad: link til Infomedia fra 1.6.2001- . Maskinelt tildelt i perioden  1.6.2001 -31.7.2004
  • Politiken: link til Infomedia fra 1.1.1990- . Maskinelt tildelt i perioden  1.1.1990 -30.4.1998
  • Weekendavisen: link til Infomedia fra 18.11.1990- . Maskinelt tildelt i perioden  18.11.1990 - 30.6.2004

Ordningen omfatter også link til avisen Aktuelt, hvortil der ikke længere linkes: link til Infomedia fra 2.1.1996-6.4.2001 (ophørt). Maskinelt tildelt 2.1.1996-31.1.2000

 

Tidsskrifter omfattet af aftalen med Infomedia

  • Computerworld: link til Infomedia fra august 2011
  • Danske kommuner: link til Infomedia fra maj 2011
  • Ingeniøren: link til Infomedia fra august 2011 - link til både hjemmeside (til og med september 2018) og Infomedia
  • Kommunikationsforum [online]: link til Infomedia fra 10.1.2020. Link til både hjemmeside (delvis adgangsbegrænsning) og Infomedia
  • Mandag morgen: link til Infomedia fra april 2011-2012, nr. 23 og fra 2014, nr. 8 og frem. Link til både hjemmeside (adgangsbegrænsning) og Infomedia (2012, nr. 24 - 2014, nr. 7 er kun kommet online)
  • Sygeplejersken: link til Infomedia fra september 2011
  • Ugeskrift for læger [online]: link til Infomedia fra 1.2.2020. Link til både hjemmeside (adgangsbegrænsning) og Infomedia
  • Videnskab.dk [online]: link til Infomedia fra januar 2012. Link til både hjemmeside og Infomedia
  • Zetland [online]: link til Infomedia fra 2019-09-02. Link til både hjemmeside (adgangsbegrænsning) og Infomedia

Ordningen omfatter også link til nedenstående tidsskrifter, hvortil der ikke længere linkes:

  • Berlingske Nyhedsmagasin: link til Infomedia fra januar 2011-november 2011 (indgået i Berlingske tidende)
  • Mandag morgen [online]: link til Infomedia fra 2012, nr. 24 - 2014, nr. 7. Link til både hjemmeside (adgangsbegrænsning) og Infomedia
  • Mandag morgen navigation: link til Infomedia fra 2013, nr. 6 - 2014, nr. 18. Link til både hjemmeside (adgangsbegrænsning) og Infomedia
  • Ugebrevet A4 [online]: link til Infomedia fra 2011-08-15 - 2019-04-01. Link til både hjemmeside og Infomedia
  • Ugeskrift for læger: link til Infomedia fra januar 2010 (hertil ca. 90 henvisninger fra test i 2009) - Årg. 175, nr. 50 (2013). Indeksering af trykt udgave ophørt, indekseres fra og med 2014 herefter i ren online version, hvortil der linkes til Infomedia fra 1.2.2020

Kontakt

Spørgsmål til denne fortegnelse kan stilles til

Anja Velter

Tlf. 24 66 79 33

Generelt om selektion og registrering af artikler og anmeldelser

Læs generelt om selektion og registrering af artikler og anmeldelser

Cookies om besøgsstatistik

DBC bruger open source-softwaren Matomo til at analysere brugen af www.dbc.dk, så vi kan forbedre sitet. Vi hoster selv løsningen og deler dermed ikke data med tredjepart.

Vi opsamler data om ip-adresse, browser, operativsystem, land, hvilket link, du eventuelt bruger for at komme til sitet, hvornår du besøger sitet, hvilke sider, du besøger, og i hvor lang tid, samt hvad du klikker på og eventuelt downloader. Data anonymiseres, før de gemmes.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.